Piet Gas | Wie zijn wij
18859
page-template-default,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Piet-Gas-Buiten-1200x300

Bij Piet Gas kunt u terecht met bijna al uw vragen op gebied van propaan en butaan, maar ook voor industriegassen, en de eventuele toebehoren die er voor nodig zijn. Piet Gas controleert en repareert ook bijna alle apparaten die werkzaam zijn op propaan en butaan. Het is wel van belang dat het binnen onze mogelijkheden past, en dat wij er onderdelen van kunnen bestellen.  Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

 

Wij kunnen ook de gasinstallatie van uw caravan of camper controleren op lekkage’s. Ook controleren wij dan de gasslang en regelaar. Op deze manier kunnen wij u van goed advies voorzien.

 

Wij leveren ook installatie’s met propaan gasflessen die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw (propaan) gashaard of het chalet. Dit systeem zorgt ervoor dat u niet zonder gas hoeft komen te zitten. Het systeem wordt op maat, en voor iedere klant apart gemaakt.

 

Wij kunnen u helpen aan industriegassen zoals bijvoorbeeld, co2 menggas voor het co2 lasapparaat, maar ook voor helium voor het opblazen van uw helium ballonnen.