Piet Gas | Wat doen wij
21275
page-template-default,page,page-id-21275,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Wagen-met-aanhanger-1200x300

Piet Gas levert en vult propaan en butaan in flessen en cilinders, klaar terwijl u wacht. De gasflessen en cilinders moeten aan de veiligheidsnormen en keuringen voldoen. De fles moet u eigendom zijn. Wij vullen geen statiegeld flessen van derden.

 

Wij hebben een propaanzuil voor het vullen van (propaan)damptanks die bij campers zijn ingebouwd. Alle campers kunnen zonder enige moeite op ons terrein terecht. Uiteraard kunnen ook de caravaneigenaren, met caravan bij ons terecht zonder te hoeven keren. U kunt rechtdoor het terrein verlaten.

 

U kunt uw gasfles bij ons in opslag geven.  U hoeft de gasfles dan niet in uw schuur, berging en zeker niet in uw caravan/camper te laten staan als deze naar de stalling gaat. Vraag naar de voorwaarden.

 

Wij vullen uw (goed gekeurde) heftruck gasfles met propaan. Tevens leveren wij nieuwe heftrucktanks met bijbehorende aansluitingen.

 

Vullen van gasflessen bij een tankstation is VERBODEN! Gasflessen mogen alleen op gewicht afgevuld worden bij een erkent gasflessen vulstation.